Hondentrimsalon de Smaragd is gevestigd aan ons woonhuis aan de Smaragddijk te Roosendaal.

De trimsalon heeft een trimtafel, die in hoogte verstelbaar is. Zo kan ik uw hond op de juiste hoogte behandelen. de trimsalon beschikt over een eigen warmwatervoorziening. Op de foto hieronder ziet u een groot bad wat in hoogte verstelbaar is ook van belang voor mijn ergonomie waar alle honden groot  of klein in worden gewassen.

Er hangt tevens een airco in de trimsalon zodat als het in de zomer warm weer is de hond in een comfortabele temperatuur wordt behandeld. In de winter kunnen we de ruimte ook heerlijk verwarmen.

Een trimbeurt duurt soms best lang en dan kan het fijn zijn als je tussen de behandeling door even kan snuffelen en je benen kan strekken. Voor iedere hond wordt de tijd genomen in een ontspannen en rustige sfeer. Ik spreek met je af hoe laat je hond klaar is om opgehaald te worden of ik geef een belletje. Zo hoeft de hond niet onnodig lang te wachten.

Wanneer je hond voor het eerst naar de trimsalon gaat is dat best spannend. Ik leg dan precies uit wat ik  ga doen zodat u weet wat er gaat gebeuren. Uw hond is in goede handen!

Ik streef er naar niet meer dan maximaal 2 honden (van dezelfde eigenaar) tegelijk in de trimsalon te hebben voor de rust en veiligheid van uw  hond,

Wanneer u uw hond, door omstandigheden, pas later kunt ophalen, laat ik uw hond graag uit. Tevens staat er altijd een bak schoon drinkwater klaar en krijgt uw hond af en toe een lekker snoepje.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan hygiëne. Vandaar dat we van alle materialen meerdere aantallen hebben en deze materialen na gebruik worden schoongemaakt en ontsmet met desinfecterende alcohol, zodat er altijd met schoon trimgereedschap gewerkt wordt. Eveneens wordt de trimsalon na iedere werkdag grondig ontsmet en gereinigd, zodat uw hond altijd in een hygiënische en schone omgeving wordt behandeld.